T-shirts en Truien bedrukken

Welkom bij PaCo Print! Vanaf 2024 gaat All Print Nederland verder als Paco Print, met uiteraard dezelfde kwaliteit die u van ons bent gewend!

Textiel bedrukken? Maak een keuze uit ons assortiment met T-shirts, Poloshirts en Truien voor te bedrukken, in dames, heren en kindermodellen. Ook Sportshirts kunnen wij voor u bedrukken! Alles door middel van hoogwaardige Transfertechniek. Kwalitatief en duurzaam, zo heeft u lang plezier van uw kleding!

Wilt u Hoodies bedrukken met naam en/of rugnummer? Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van capuchon truien! Op deze pagina kunt u een lettertype kiezen voor de naam of het nummer wat op de trui mag worden gedrukt. Had u een andere letter in gedachten? Laat het ons weten!

Werkkleding Bedrukken

Werkkleding bedrukken wij met Workwear transfers. Deze zijn van uitstekende kwaliteit zodat de kleding lang een professionele uitstraling kan behouden! U wilt immers niet dat uw bedrijfslogo na enkele wasbeurten al is vervaagd. Alle sweaters bedrukken wij uiteraard in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij altijd zelf verantwoordelijk voor de eindcontrole en behouden we onze flexibiliteit!

Voor het bedrukken van T-shirts en Truien gebruiken we de beste materialen zodat de opdruk niet gaat verkleuren.

Wij leveren aan scholen, verenigingen en bedrijven.

MAATWERK IS ONZE PASSIE!

Dáárom kies je voor PaCo Print!

Assortiment T Shirts
Breed assortiment

T-shirts, Poloshirts en Truien voor dames, heren en kinderen. Beschikbaar in een breed kleurenpallet en diverse maten vanaf XS tot max. 5XL!

Bekijk onze artikelen
Drukwerk
Duurzaam drukwerk

In onze Textieldrukkerij gebruiken wij oa.de zeefdruk transfertechniek. Dit is de meest duurzame manier van textiel bedrukken. Zo heeft u het langste plezier van de kleding!

Onze drukwerktechieken
Contact
Direct contact

Uw aanvraag voor een offerte kunt u eenvoudig per email bij ons indienen. Informeer naar de mogelijkheden. U ontvangt dan binnen 24 uur uw prijsopgave!

Vraag offerte aan