Ea001 Fire Red 3

De juiste maat bepalen

Hoe zoek ik mijn maat in de maat-tabel?

Hoe bepaal ik de juiste maat van het artikel dat ik wil bestellen?
Pak een eigen trui, t-shirt of polo en leg deze plat op tafel.

Pak een meetlint en meet voor de breedte het aantal cms van oksel naar oksel. Meet voor de lengte vanaf de kraaginzet tot onderkant van het artikel. Meet (indien van toepassing bijv. voor een trui) de lengte vd mouw vanaf de schouderinzet tot onderkant boord.

Let op: de maten van de artikelen in ons assortiment komen vaak NIET OVEREEN met de reguliere confectiematen. Zeker bij de dameskleding is dit het geval! Wij verzoeken u daarom om ALTIJD een eigen kledingstuk te meten of om, bij grotere aantallen, een set pasmaten te bestellen. Deze zijn niet kosteloos. Wij hebben niet van alle artikelen een pas-set op voorraad.

Maat Tabel Hoodies
Vergelijk jouw maten met de maat-tabel

Zoek in de maat-tabel van het artikel, de breedte en lengte die de afmetingen van jouw eigen artikel het dichtst benaderen. Kies dan de juiste maat, zo weet je zeker dat het te bestellen artikel niet veel te klein of veel te groot zal zijn. Komt u er niet uit?

Neem dan contact op met ons!

Afmeting T Shirt
Let op

Er is altijd 2,5 cm tolerantie!! Dat betekent dat het te bestellen artikel dus iets groter of kleiner kan zijn.

Stof kan krimpen

Wij raden aan om het bedrukte artikel NIET in de droger te doen! Doe je dit wel, houd dan rekening met het krimpen van de stof!