Goedkoop T-shirts bedrukken

Uw T-shirt of Poloshirt bedrukt met de beste kwaliteit voor een scherpe prijs!

Welkom bij Goedkoop T-shirts bedrukken, de goedkoopste in kleine oplages! Wilt u T-shirts of Poloshirts laten bedrukken?

Wij bieden u dames-, heren en Kids T-shirts en Poloshirts inclusief opdruk voor een scherpe prijs! Dat kan op de borst of rug, maar ook op de mouw. De opdruk mag een logo of tekst zijn, of een combinatie ervan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wij bedrukken uw T-shirts voordelig in eigen huis. U bestelt dus altijd rechtstreeks bij de drukker! Onze shirts zijn er in diverse modellen, kleuren en kwaliteiten! Of het nu gaat om gewone Vrijetijdsshirtjes, Sportshirtjes, Sportpolo of Werkshirts, wij bedrukken uw keuze!

Naam op T-shirts drukken

Je eigen naam op je T-shirt of trui laten drukken? Ook dat kan bij ons! Heb je namen nodig voor een heel team of enkele stuks? Het kan allebei. Er zijn diverse lettertypes mogelijk, we raden aan om een stevige letter te nemen zodat deze goed leesbaar is. Het type letter of cijfer wat je op je shirt gedrukt wilt hebben, mag je zelf bepalen. Hiernaast staan veel gebruikte Fonts voor namen en cijfers. Uiteraard mag je ook zelf een Font naar keuze aanleveren.

Alle namen worden gedrukt in 1 kleur!

Voor het bedrukken van een naam of rugnummer gebruiken wij standaard kleuren zoals:

Zwart - Wit- Groen - Royal Blue - Navy Blue - Rood - Citroen geel - Zonnebloem geel - Oranje - Fuchsia - Sky Blue (=Middenblauw, dus geen Baby Blue) - Paars - Grijs - Zilver en Goud.

Ook Fluo (Neon) kleuren zijn mogelijk: Fluo Pink - Fluo Green - Fluo Orange - Fluo Yellow.

Ook Kampioenshirtjes kunnen wij bedrukken. Omdat wij geen artikelen op voorraad houden mag u ook zelf uw Textiel aanleveren.

Fonts 1 1
Rugnummers op shirts laten drukken

Rugnummers bedrukken voor een elftal of team? ook dit verzorgen wij voor u! Een combinatie van naam en rugnummer samen voor een heel Team komt op 6 euro ex BTW.

Het type rugnummer wat u op uw T-shirt of sportshirt wilt laten drukken mag u zelf bepalen. Eventueel kunnen er ook in het cijfer initialen of clubletters geplaatst worden. Alle nummers worden uitgesneden (plot-transfers). Hele kleine details zijn daarom niet mogelijk. Alle rugnummers worden gedrukt in 1 kleur!

Naam En Nummer Op T Shirt
Werkshirts bedrukken

In ons uitgebreide assortiment hebben we T-shirts van Fruit of the Loom, B&C, Just Tees en shirts van Santino, één van de betere werkkledingmerken. Alle T-shirts bedrukken wij uiteraard in onze eigen drukkerij. Zo zijn wij altijd zelf verantwoordelijk voor de eindcontrole van de bedrukte T-shirts en zijn we meestal heel flexibel! Het draagcomfort en prettige stoffen maken T-shirts ideaal om in te sporten! En daarmee is een bedrukt T-shirt een perfect product voor sponsordoeleinden. Bekijk HIER ons assortiment T-shirts en Poloshirts!

Santino Jace Sfeer Royal Blue 24180 Lr
Eerlijke prijzen
Duurzaam drukwerk
Gratis verzending vanaf € 49,95