Jt030 F Pink White 2

Goedkoop T-shirts bedrukken

Uw T-shirt of Poloshirt bedrukt met de beste kwaliteit voor een scherpe prijs!

Ook kleine aantallen! Eigen T shirts bedrukken? Ook dat is mogelijk!

Naam op T-shirts drukken

Je eigen naam op je T-shirt of trui laten drukken? Ook dat kan bij ons! Heb je namen nodig voor een heel team of enkele stuks? Het kan allebei. Er zijn diverse lettertypes mogelijk, we raden aan om een stevige letter te nemen zodat deze goed leesbaar is. Het type letter of cijfer wat je op je shirt gedrukt wilt hebben, mag je zelf bepalen. Hiernaast staan veel gebruikte Fonts voor namen en cijfers. Uiteraard mag je ook zelf een Font naar keuze aanleveren.

Alle namen worden gedrukt in 1 kleur. Voor het bedrukken van een naam of rugnummer gebruiken wij standaard kleuren zoals: Zwart - Wit- Groen - Royal Blue - Navy Blue - Rood - Citroen geel - Zonnebloem geel - Oranje - Fuchsia - Sky Blue (=Middenblauw, dus geen Baby Blue) - Paars - Grijs - Zilver en Goud.

Ook Fluo (Neon) kleuren zijn mogelijk: Fluo Pink - Fluo Green - Fluo Orange - Fluo Yellow.

Omdat wij geen artikelen op voorraad houden mag u ook zelf uw Textiel aanleveren. De kosten voor het drukken van een naam vanaf 10 stuks komen op 7,50 euro per naam. Korting in overleg.

Fonts 1 1
Rugnummers op shirts laten drukken

Rugnummers bedrukken voor een heel elftal of team? Ook dit verzorgen wij voor u! Een combinatie van naam en rugnummer drukken komt op 9,00 euro per combi.
Het type rugnummer wat u op uw T-shirt of sportshirt wilt laten drukken mag u zelf bepalen. Eventueel kunnen er ook in het cijfer initialen of clubletters geplaatst worden. Alle nummers worden uitgesneden (plot-transfers). Hele kleine details zijn daarom niet mogelijk. Alle rugnummers worden gedrukt in 1 kleur. Voor het bedrukken van sportshirts gebruiken wij enkel de beste materialen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de opdruk na enkele wasbeurten al is verkleurd!

Het draagcomfort en prettige stoffen maken T-shirts ideaal om in te sporten. En daarmee is een bedrukt T-shirt een perfect product voor sponsordoeleinden!

Naam En Nummer Op T Shirt
Truien bedrukken?

Te koud voor een bedrukt T-shirt? Check dan snel onze site voor Bedrukte Truien! Met een breed assortiment aan Hoodies, Sweatvesten en Werktruien kunt u haast niet misgrijpen! We hebben Kindertruien, Damestruien en Heren of Unisex modellen. In heel veel kleuren en maten. Sport Hoodies, Baseball Hoodies, Camo Hoodies en Hoodies ZONDER buidel! Ook truien en vesten in Organische katoen. Het bedrukken van truien is al mogelijk vanaf 10 stuks. Wil je een kleiner aantal? Informeer naar de mogelijkheden. Ook de Hoodies bedrukken wij voordelig in eigen huis. Zo blijven we flexibel en houden altijd de controle over het drukproces! Heb je zelf een trui of truien die je wil laten bedrukken? Ook dat kan! Stuur een mail naar [email protected] met een voorbeeld van je te drukken logo of tekst. Je ontvangt dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Drukkerij All Print Riethoven: Duurzaam drukwerk - Eerlijke prijzen!

Jh001 Sun Yellow Jh001 Orange Crush 1
Eerlijke prijzen
Duurzaam drukwerk
Gratis verzending vanaf € 49,95