JH021 JHA021 Peppermint JH021 JHA021 Baby Pink 1965

Bestel en Betaalinfo

Alle prijzen op de website zijn ex btw!

Wilt u een bestelling plaatsen of een Offerte aanvragen?

U dient een keuze te maken uit ons online assortiment. Klik op ASSORTIMENT in het Menu. Van daaruit kunt u navigeren naar de gewenste artikelen en bijhorende Info pagina. De aangegeven prijs van de T-shirts en Poloshirts op deze site is altijd de hoogste prijs. Vraag altijd een offerte aan voor korting en voor de totale kosten van het Texiel + opdruk. U kunt bestellen vanaf 10 stuks. Dit hoeft niet hetzelfde artikel, maat of kleur te zijn! Alle prijzen op de site zijn Ex BTW!.

Heeft u uw keuze kunnen maken?

Dan kunt u uw bestelling of offerte aanvraag via de Mail doorgeven. Wij hebben dan de volgende info nodig: Het artikelnummer, gewenste maten, aantal stuks en kleur van het artikel*.

Voor de bedrukking: Plaats van de opdruk en de kleur(en) waarin uw logo of tekst gedrukt mag worden. Een voorbeeld van uw logo of tekst, bij voorkeur opgemaakt in vector, zoals EPS bestanden. Pixelbestanden zoals JPG zijn alleen bruikbaar in hoge resolutie.

* Dit mogen verschillende artikelen zijn. De Minimale afname = 10 stuks totaal.

Ea001 Sun Yellow Ea001 F Navy
Betalingscondities

Na akkoord offerte ontvangt u per email de rekening van uw bestelling. Het factuurbedrag dient binnen 2 dagen per overschrijving voldaan te worden. Voldoet u de factuur niet binnen de gestelde termijn, dan wordt uw order niet in bestelling genomen.

Na akkoord offerte ontvangt u ook per email het digitale voorbeeld van uw artikel met opdruk. Deze proef is ter indicatie van de afmeting en kleur van de opdruk op de kleding. U dient de proef goed te controleren op eventuele (spel)fouten en wederom uw akkoord per email te bevestigen.

Na dit akkoord ontvangt u binnen 10 werkdagen uw artikelen, tenzij anders overeengekomen.

Weet wat u koopt!

Uitzondering van herroepingsrecht:

Een herroepingsrecht bestaat niet bij overeenkomsten voor het leveren van goederen die niet kant-en-klaar zijn en waarbij de productie afhankelijk is van een persoonlijke keuze of bepaling van de verbruiker of die eenduidig zijn afgestemd op de persoonlijke wensen van de gebruiker. U besteld een gepersonaliseerd product/maatwerk: een artikel waar uw logo of afbeelding van uw keuze is aangebracht/ een artikel wat specifiek besteld is in uw gewenste maten! Deze artikelen vallen buiten het herroepingsrecht

Alle bestellingen en offertes kunt u enkel per email plaatsen/aanvragen, niet telefonisch.

Goed om te weten
Alle artikelen kunnen krimpen na wassen of drogen!

Bij het plaatsen van de bestelling raden wij aan om rekening te houden met mogelijke krimp van onze producten na wassen of drogen. Dit zal altijd een aantal centimeters in de lengte zijn, niet in de breedte.

Op de product pagina staat in de meeste gevallen een maattabel. Is er geen maattabel aanwezig? Vraag er naar bij uw offerte aanvraag. Gebruik deze tabel om u te verzekeren van de juiste afmeting van het artikel! Kijk ook op onze pagina De Juiste Maat Bepalen!

Pasmaat
Belangrijke Info

Na betaling kunt u uw bestelling niet meer annuleren! Modellen en/of monsterbestellingen en door klant foutief bestelde artikelen kunnen NIET geretourneerd worden. U kunt bedrukt of anderszins gedecoreerd textiel NIET retourneren!

Levertijden

Wij verzenden uw bestelling 10 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Snelle levering

Na ontvangst van uw bestelling en gegevens ontvangt u van ons een overzicht van de kosten/offerte. Wenst u de bestelling binnen 10 dagen te ontvangen? Stuur dan binnen 24 uur akkoord op de offerte, dan zorgen wij er voor dat uw order met spoed verwerkt wordt.