Ea030 Red Ea030 Ink Blue 2

PaCo Print Textieldruk

Voor al uw Bedrukte Shirtjes en Hoodies!

Online winkel voor zelfontworpen T-shirts en Truien

Welkom bij PaCo Print!
Bent u op zoek naar bedrukte T-shirts, Poloshirts of Truien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U koopt uw bedrukte shirts namelijk rechtstreeks bij de drukkerij! Eerlijk en laagdrempelig, puur en met durf, maar ook kritisch naar onze klanten, dat is Paco Print.

Op deze website www.goedkoopt-shirtsbedrukken.... hebben we een ruim Online assortiment met zowel dames als heren en kinderkleding. Ook verkopen we T-shirts van Organische bio-katoen! Wij leveren de T-shirts en polo's met bedrukking voornamelijk aan scholen, bedrijven en verenigingen. Wij drukken voornamelijk kleine aantallen van 5 tot 250 stuks. De opdruk is uiteenlopend van Corporate logo's tot Vintage Designs! Ook voor bedrukte truien kunt u bij ons terecht. Uw maatwerk is onze Passie!

Wilt u shirts laten drukken? Dan bieden wij u een gratis digitale opzet, gratis verzendkosten vanaf 50 euro en korte levertijden van Max 10 werkdagen!

Heeft u eigen T-shirts en wilt u deze laten drukken? Informeer naar de mogelijkheden en laat uw t shirts maken door PaCo Print.

Fruit Fo The Loom Softspun Ladies
Wat doen wij?
Maatwerk is onze Passie!

Met 25 jaar ervaring in het printen van T shirts, Poloshirts en Truien hebben we een ruim bestand aan vaste klanten opgebouwd, dankzij onze hoge drukkwaliteit en uitstekende service. Als klein familiebedrijf draait het bij ons om de Vakkennis - Betrouwbaarheid - Ontzorgen - Adviseren en Oplossingsgericht zijn.

Tijd en aandacht voor de kwaliteit maar ook de deadlines kunnen halen zijn voor ons belangrijk! Onze Brabantse no-nonsense aanpak is voor veel klanten buiten de regio een uitkomst. Voor het printen van T shirts gebruiken wij diverse technieken, alles in eigen huis. Zo kunnen we snel schakelen en houden zelf het overzicht, van ontwerp tot het eindproduct: het Bedrukte T shirt!

Brabant
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Visie

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, U hoort het tegenwoordig overal. Wat doet PaCo Print hiermee? We zorgen op de eerste plaats dat we het milieu zo min mogelijk belasten. De zeefdruk techniek is vervuilend voor het milieu door het schoonmaken van de zeefsjablonen.

Daarom hebben wij besloten om vanaf 2023 volledig over te stappen op digitale transfers. Door de verschillende technieken waarmee deze logo's worden geprint is bijna alles mogelijk! Uw logo in felle, levendige kleuren of in een enkele kleur op uw Textiel. U krijgt altijd een prachtige print. En het draagt zeker bij aan een beter milieu.

Brabantse Groet, Team PaCo Print, Henny en Frank.

Duurzaam Ondernemen
Ea001 Fire Red Ea001 F Bottle Green
Eh061 Navy 3
Just Ts Dames T Shirt
Jt001 F Heather Pink Print 3
Ea080 Charcoal Black 3