Dames Poloshirts Bedrukken


Op zoek naar een degelijke dames polo met opdruk? Of een casual vrijetijds damespolo? Ook daar kunnen wij in voorzien. We hebben verschillende modellen en kleuren. Workwear damespolo's maar ook Ladies poloshirts voor bedrijfsuitjes of evenementen. De meeste dames poloshirts zijn ook te combineren met een matching herenmodel polo!

Liever een katoenen polo voor de dames in de kantine ipv een sportpolo? Laat dan een poloshirt goedkoop bedrukken met het clublogo! Een borstlogo op een polo drukken is al mogelijk vanaf 4 euro voor aantallen van 10 stuks. Heb je Zomerkamp met de scouting en wil je liever een passend damespolo dan een ruim herenmodel? Bekijk snel ons assortiment damespolo's!

Helaas geen producten gevonden

Dames polo bedrukken in kleine aantallen

Wil je een damespolo laten bedrukken voor een klein groepje van 10 personen of minder? Ook dat is zeker mogelijk! Heb je zelf al damespolo's aangeschaft en wil je deze laten bedrukken met tekst of logo? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar [email protected] met jouw logo of tekst voor het poloshirt. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgaaf over het bedrukken van de dames, kinder of herenpoloshirts!