Kinder Sportshirts en Poloshirts bedrukken

Gezocht: Sportshirt voor kinderen! Wij hebben ze in Cool Dry polyester, in een Basic collectie. De kinder sportpolo is er in 13 kleuren, het Basic sportshirtje voor kinderen is er in wel 20 kleuren. We hebben gekozen voor het merk Just Cool. Zij hebben een uitgebreide collectie sportshirts en sportpolo's. Een sportshirt kunt u laten bedrukken met een clublogo op de borst. Ook een naam of rugnummer op het shirt drukken behoort tot de mogelijkheden. Wat dacht u van een groot sponsorlogo gedrukt op de rug van het sportshirt of sportpolo? Dat draagt zeker bij aan de teamspirit!

Naast de kinder sportshirts hebben we ook passende dames en heren sportshirts en sportpolo's die eventueel te combineren zijn met de kindershirts. Wederom handig als er een heel team mag worden aangekleed. Kijk ook eens naar de heren en dames sport collectie!

Wilt u liever geen Basic sportshirts of sportbroeken maar liever een merk zoals Hummel, Masita of Jako? Moet u een heel elftal aankleden met complete tenues en presentatie trainingspakken? Informeer dan naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar [email protected] met uw wensen en u ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Helaas geen producten gevonden

Sportshirts met opdruk naam en rugnummer

De sportshirts bedrukken wij dmv transferdruk. Het materiaal is speciaal geschikt voor het drukken op sportkleding. Het is de bedoeling dat uw clublogo of naam en rugnummer mooi op kleur blijven. De wasvoorschriften voor de sportkleding zijn daarbij erg belangrijk. De sportshirts en sportpolo's met opdruk mogen slechts op een lage temperatuur gewassen worden. 30 tot max 40 graden en zeker nooit in de droger. De polyester stof van de sportkleding neemt meer warmte op dan katoen. Daardoor kan de opdruk snel verkleuren! Houd daarom altijd het wasadvies aan voor de bedrukte sportkleding en het kan nog jaren mee!