Kinder T shirt bedrukken


Op zoek naar bedrukte kinder T-shirts of een poloshirt voor kinderen? Deze zijn er in vele kleuren en maten. Wij hebben gekozen voor de kinder T shirts van B&C, Fruit of the Loom en Sol's Europe. Deze kindershirts zijn prima te bedrukken en van goede, degelijke kwaliteit die zeker hun pasvorm behouden. Ook zijn deze T shirts voor de kleintjes en tieners prima te combineren met de Dames T shirts en de Heren T shirts van hetzelfde merk. Das wel zo handig als je een hele groep aan moet kleden! Voor meisjes hebben wij een speciaal model dat wat getailleerd is, zodat ook de kleinste dames vlot voor de dag komen. Ook voor de kinderpolo hebben wij gekozen voor B&C. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en prima te combineren met de Dames polo en Herenpolo van B&C!

De kindershirts bedrukken wij met transferdruk. Deze kwaliteitsdruk gaat een hele tijd mee, ook na vele wasbeurten. Heb je een Zomerkamp van de scouting, een Voetbalkamp met je vereniging of kindershirts nodig voor school? Informeer naar de mogelijkheden! Stuur een mail naar [email protected] en stuur het logo of tekst mee wat op het shirt gedrukt mag worden. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend de prijsopgaaf. Geef ook aan om hoeveel stuks het gaat per kleur.

Helaas geen producten gevonden

Kindershirts in verschillende kleuren bestellen

Bij het bestellen van kinder T shirts kunnen alle maten en kleuren van hetzelfde merk worden gecombineerd. Heb je 15 verschillende teams of groepen en wil je deze onderscheiden dmv kleur? Gelukkig is er keuze genoeg! Maar ook kleine aantallen zijn mogelijk! Vanaf 10 stuks is alles te combineren.Heb je zelf al kindershirts en wil je deze laten bedrukken? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Bij ons mag je altijd zelf je textiel aanleveren. Een borstlogo drukken is al mogelijk vanaf 4 euro bij 10 stuks! Heb je vragen? Wij horen het graag!