Heren en Dames sportshirts en poloshirts bedrukken


Vlotte sportkleding met opdruk nodig? Wij kunnen daarin voorzien! Een heel heren of damesteam aankleden? Wij hebben sportshirts in allerlei kleuren en maten, van klein naar groot. Met 15 jaar ervaring in het bedrukken van teamkleding zijn wij een betrokken partij! Met veel liefde voor het vak bedrukken wij de sportshirts, sportpolo's of sport sweaters met clublogo, naam of rugnummer. Een combinatie daarvan is uiteraard ook mogelijk. Onze Basic collectie is van het merk Just Cool. Mag het iets meer zijn, dan is er de Stedman Active collectie!

Niet op zoek naar Basic sportkleding maar voor een hele vereniging of elftal? Liever één van de merken Hummel, Masita, Jako of Erima? Wilt u sporttassen laten bedrukken? Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u zelf al sportshirts of sportkleding en wilt u deze laten bedrukken? Ook dat is mogelijk. Stuur een mail met uw clublogo en wensen naar [email protected] en u ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Helaas geen producten gevonden

Sportkleding Bedrukken

De sportshirts bedrukken wij dmv transferdruk. Het materiaal is speciaal geschikt voor het drukken op sportkleding. Het is de bedoeling dat uw clublogo of naam en rugnummer mooi op kleur blijven. De wasvoorschriften voor de sportkleding zijn daarbij erg belangrijk. De sportshirts en sportpolo's met opdruk mogen slechts op een lage temperatuur gewassen worden. 30 tot max 40 graden en zeker nooit in de droger. De polyester stof van de sportkleding neemt meer warmte op dan katoen. Daardoor kan de opdruk snel verkleuren! Houd daarom altijd het wasadvies aan voor de bedrukte sportkleding en het kan nog jaren mee!