Mouwloze shirts en Tanktops voor Dames en Heren!


Mouwloze shirts en Tanktops, perfect voor de warme dagen! We hebben ze in katoen of Cool Dry sport tops van polyester. Wij helpen u aan een vlotte bedrukte Tanktop! Damestopjes met of zonder Racerback of met Spaghettibandjes. Of Tanktops gemaakt van Katoen, Slubgaren en Organische katoen. Voor elk wat wils!

De tops van Sols kunnen voor Dames en Heren met elkaar gecombineerd worden. Handig als je een hele groep wilt aankleden. Kun je jouw favoriete tanktop niet vinden? Laat het ons weten. Uiteraard mag je ook bij deze artikelen je eigen tops laten bedrukken.

Helaas geen producten gevonden

Tanktops bedrukken met naam of nummer

Onze Tanktops voor heren en dames bedrukken we door middel van zeefdruk of transferdruk. De Tops zijn er in verschillende grammage, maar altijd van goede kwaliteit! Heb je een water evenement en wil je snel weer droog zijn? Neem dan een Cool Dry Sport-top! Ook voor promotionele doeleinden kunnen wij de Tanktops bedrukken met een logo, tekst of eigen ontwerp! Naast T-shirts bedrukken kunnen wij ook uw Poloshirts en Truien bedrukken! Bekijk snel ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan!