Voetbalshirts Bedrukken

Sportkleding Bedrukken!

Teamkleding bedrukken voor elk evenement!

Sportkleding bedrukken voor Verenigingen en Teams!

Wilt u voor uw vereniging of team sportkleding of tenues laten bedrukken? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Je hebt een clublogo, maar hoe kun je dit verwerken op je sportkleding? In één kleur of in meerdere kleuren? Groot of klein? Als klein borstlogo of als groot logo over de complete borst? Blijft de bedrukking mooi? Wat is de beste optie en wat gaat dat kosten? Vragen waar wij een antwoord op kunnen geven! Wij hebben een uitgebreide ervaring met het bedrukken van sportkleding. De mogelijkheden en technieken zijn de laatste jaren alleen maar toe genomen, zodat wij uw sportkleding altijd van de beste kwaliteit opdruk kunnen voorzien. Ook sporttassen kunnen we bedrukken!

Teamkleding Bedrukken
Hoe vraag ik een offerte aan?

Graag bij het aanvragen van een offerte om sportkleding te laten bedrukken de onderstaande gegevens vermelden:

  1. aantal benodigde logo's (eenmalige opdracht of regelmatig vervolgopdrachten?)
  2. aantal kleuren waarin het logo bedrukt moet worden
  3. gewenste grootte van de bedrukking
  4. de kleur van de kleding waarop het logo bedrukt moet worden
  5. een voorbeeld van het logo (In een origineel EPS of PDF bestand!)

Stuur uw mail met bovenstaande gegevens naar [email protected]

Tenue Bedrukken
Voetbalshirts bedrukken

Voetbalkleding bedrukken? Of het nu gaat om de lokale voetbalvereniging of om een schoolvoetbaltoernooi, wij adviseren u graag. Zo bent u verzekerd van de beste opdruk! Heeft u een enkel voetbalshirt of tenuetje gekocht wat u wilt laten bedrukken? Ook dat is mogelijk. Wij bedrukken ook enkele stuks. Woont u in Bergeijk of de regio? Informeer naar de mogelijkheden voor naam of rugnummer op sportshirt te drukken!

Rugnummers drukken kan in verschillende stijlen. Per sport kan het verschillend zijn welk rugnummer gebruikelijk is. Ook is het natuurlijk een kwestie van smaak. Welk rugnummer past het best bij jouw club of sportvereniging? De nummers zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en in verschillende afmetingen. Dit alles uiteraard in overleg!

Rugnummer Op Voetbalshirt