Bedrukte T-Shirts van Organisch of Biologische katoen


Organic T-shirts bedrukken? Bij Goedkoopt-shirtsbedrukken.nl vinden wij het belangrijk om ook T-shirts van 100% biologische materialen aan te bieden. Deze biologische T-shirts zijn onder natuurlijke omstandigheden geproduceerd. Dat is beter voor de mens en voor het milieu. Het telen van organisch katoen heeft als voordeel dat er geen chemicaliën worden gebruikt die schadelijk zijn voor de boeren. Bovendien bevatten T-shirts van biologisch katoen minder resten van chemicaliën.

Veel bedrijven en verenigingen willen een GROENE uitstraling. In dat geval is het natuurlijk ideaal om bedrukte Organische katoenen shirts te dragen. Zo toont u maatschappelijke betrokkenheid. Deze T-shirts zijn er in neutrale kleuren, maar er zijn ook feller gekleurde versies.

Graag willen wij uw Organic T-shirts bedrukken! Wij bedrukken de shirts van Biologische katoen door middel van transferdruk met Eco inkten. Door op een van de artikelen te klikken krijgt u meer informatie over het desbetreffende product. Of stuur een mail naar [email protected] voor een vrijblijvende offerte!

Helaas geen producten gevonden

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hoe gaan wij om met het milieu? Directe zeefdruk is één van de meest vervuilende druktechnieken. Vandaar dat wij over gestapt zijn op digitale technieken en een combi van zeef en digitaal. Hierbij wordt veel minder inkt verbruikt en de druksjablonen worden door een erkend bedrijf opnieuw bespannen. Iets wat normaliter alleen nodig is als het gaas versleten is. Het sjabloon wordt dus niet meer uitgespoeld en zo komen er minder vervuilende stoffen in het water terecht. Bovendien bewaren wij van alle vaste klanten het sjabloon zodat we altijd snel kunnen schakelen bij het inzetten van nieuwe orders!