Drukprijzen voor diverse Technieken

De drukkosten zijn afhankelijk van het aantal artikelen en de gebruikte druktechniek.

Drukkosten diverse Druktechnieken

Er zijn verschillende vormen van Textieldruk, zoals Zeefdruk en Transferdruk.

Wij maken geen gebruik meer van een directe zeefdruk op textiel, maar combineren deze 2 technieken. Door middel van zeefdruk maken wij hoogwaardige Heat-transfers zodat uw textiel altijd is voorzien van de beste kwaliteit. Een directe zeefdruk op de kleding voelt altijd wat dik en rubberachtig aan. Een Zeefdruk-Transfer is dun en voelt zacht en elastisch aan.

Een zeefdruktransfer is er in 2 verschillende soorten: de standaard plastisol transfer en de Workwear transfer. De standaard transfer is wasbaar op 60 graden, de Workweartransfer op 90 graden. Uiteraard mits het textiel dit toelaat!

De standaard transfer is geschikt voor Katoen, Polyester en een mix daarvan. Iedereen kan gebruik maken van deze plastisol transfer, tot max. 4 kleuren per logo. De transfer is niet geschikt voor jassen, broeken en overalls.

Wij verwerken tot max. 150 stuks! Korting? Vraag altijd een offerte aan.

Prijslijst Textieldruk voor logo's tot 2 kleuren

Zeefdruk
Workwear transfers

Workwear transfers zijn de beste optie voor Werkkleding of textiel wat vaak gewassen moet worden!

De transfers zijn wasbaar op 60 of 90 graden, dus geschikt voor bijvoorbeeld werkjassen, werkbroeken, bodywarmers en Overall. Bij deze techniek houden wij uw logo's op voorraad, zodat wij uw bestelling snel kunnen bedrukken en leveren. De Workwear transfer is verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Prijzen zijn op aanvraag en worden berekend naar het aantal vierkante centimeters.

Stuur bij de offerte aanvraag altijd een voorbeeld van uw logo mee!

Workwear Transfers
Flextransfers en Digitale transfers

Flex-Transferdruk is het best te omschrijven als textieldruk in 2 stappen:

  • Het snijden van de transfers (uit gekleurde folie, bijv. namen en rugnummers).
  • Het aanbrengen van de transfers op het gewenste textiel.
  • Een Flextransfer is wasbaar op 40 - 60 graden, afhankelijk van het textiel waar het op gedrukt is.

Voor kleine oplages is een Flextransfer of Digitale print het goedkoopst. U moet rekenen dat een standaard T-shirt inclusief opdruk van borst EN ruglogo, afname t/m 10 stuks (!) 24,95 euro kost. Deze prijs is incl. de BTW. Rekent u bij een standaard Hoodie met borst EN ruglogo t/m 10 stuks op 34,95 euro incl. de BTW.

Stuur ook hiervoor altijd uw logo mee bij de offerteaanvraag. Wij bepalen wat de beste druktechniek en de voordeligste optie is voor uw logo.

Flexfolie Transfer
Digitale Transferdruk

Digitale Transferdruk: hierbij wordt uw ontwerp rechtstreeks op folie gedrukt en daarna uitgesneden. Groot voordeel hiervan is dat het niet uitmaakt uit hoeveel kleuren uw ontwerp bestaat!

Deze techniek is ideaal voor bijvoorbeeld een foto op een t-shirt te laten drukken! Een Digitale transfer is wasbaar tot 60 graden, ook hier geldt: indien het textiel dit toelaat. De Flex en Digitale transfer technieken zijn uitermate geschikt voor het bedrukken van kleine aantallen en het drukken op "lastige" kleding.

Lastig in de zin van moeilijk bedrukbare plekken of op materialen die niet geschikt zijn voor een zeefdruk. En bij deze transferdrukken heeft u geen opstartkosten!

Digitaal Logo
Sublimatie op Polyester of Katoen

Bij de Sublimatie druktechniek is er altijd 1 voorwaarde: Het textiel moet Wit zijn of Licht gekleurd, zoals pasteltinten. De drukkleuren dienen altijd donkerder te zijn dan de kleur van het textiel! Sublimatie werkt het beste op 100% polyester, of een 70% poly met 30% katoen. Zo blijft uw druk het langste mooi. Sublimatie op 100% katoen is ook mogelijk, maar hier zal de druk wat sneller vervagen dan op 100% polyester. Voordeel van Sublimatie is dat er geen opstartkosten zijn en uw logo in full color voordelig gedrukt kan worden! Informeer naar de mogelijkheden!

* Een ALL OVER Print van schoudernaad tot onderkant artikel is NIET mogelijk. We kunnen maximaal A3 formaat printen.

Subli Light T Shirts
Sublimatie op Sport of Crosskleding

Vaak horen wij deze vraag: Waarom kan mijn zelf aangeleverde Cross-shirt niet gesublimeerd worden? Het verschil tussen fabriek geproduceerde, gesublimeerde kleding en kleding die achteraf wordt bedrukt dmv sublimatie is als volgt: In de fabriek wordt meestal op grote rollen witte stof de delen van de shirts direct bedrukt. Hierbij gebruikt men een grote hoeveelheid inkt die de stof diep kleurt. Daarna worden de mouwen en voor- en achterpand geknipt en gestikt. Bij sublimatie achteraf wordt het logo op speciaal papier gedrukt en dmv een warmtepers op het shirt gedrukt. De kwaliteit is gelijk, ook na vele wasbeurten blijven de kleuren goed!

Maar op uw zelf aangeleverde shirt kunnen wij enkel op de vrije witte of licht gekleurde delen drukken. Dus op geel bijv. de kleur Zwart. Ook een ALL OVER print is niet mogelijk op een blanco Cross-shirt. Mocht u hierover vragen hebben dan horen wij het graag.

Sublimatie Cross Shirt