Digitale Printtechniek

Drukprijzen en Technieken

Voor al uw Textieldruk op Maat!

Budget opdruk of Kwaliteitsdruk?

De prijs van een opdruk is geheel afhankelijk van de druktechniek die voor uw artikel het meest geschikt is! Vandaar dat wij de juiste prijs enkel op offerte kenbaar maken. Het logo en de gewenste aantallen zijn daarbij van belang. De goedkoopste druk is een 1-kleurige opdruk. Deze druk is er in verschillende kwaliteiten. Wij adviseren u graag welk soort opdruk het beste bij uw wensen past en bij het artikel wat u heeft gekozen.

Voor Sportkleding, Werkkleding en Standaard shirts en polo's gebruiken we verschillende technieken. U wilt immers niet dat uw opdruk na 5 keer wassen al is vervaagd.... Gaat uw voorkeur uit naar een Budget opdruk? Geef dat dan duidelijk aan. Bij afname van 10 stuks heeft u al voor 5 euro een opdruk tot max. A4 formaat. Maak uw wensen kenbaar en vraag een Offerte aan!

Ea001 Sun Yellow Ea001 F Navy
Transferdruk, de beste Kwaliteit!

Er zijn verschillende vormen van Textieldruk, zoals Zeefdruk en Transferdruk. Voor het bedrukken van logo's, teksten en ontwerpen die bestaan uit één of een aantal kleuren hebben wij de allerbeste technieken in eigen huis! Hoogwaardige transfers zodat uw T-shirt bedrukt is met de beste kwaliteit. Een directe zeefdruk op de kleding voelt altijd wat rubberachtig aan. Een Zeefdruk-Transfer is dun en voelt zacht en elastisch aan. Er zijn 2 verschillende soorten: de standaard transfer en de Workwear transfer. De standaard transfer is wasbaar op 40 graden, de Workweartransfer op 90 graden. Uiteraard mits het textiel dit toelaat! De standaard transfer is geschikt voor Katoen, Polyester en een mix daarvan, voor logo's tot 3 kleuren en Full Color. De transfer is niet geschikt voor jassen, broeken en overalls. Daar gebruiken we enkel Workweartransfers voor. Voor een standaard transferopdruk in 1 kleur bij afname van 50 shirts zijn de kosten 1,95 euro ex BTW. Afmeting max. A4 formaat!

Wij verwerken tot max. 150 stuks. Vraag een offerte aan.

Zeefdruk
Workwear Transfers

Workwear transfers zijn de beste optie voor Werkkleding of textiel wat vaak gewassen moet worden! De transfers zijn wasbaar op 60 of 90 graden, dus geschikt voor bijvoorbeeld werkjassen, werkbroeken, bodywarmers en Overall. Bij deze techniek houden wij uw logo's op voorraad, zodat wij uw bestelling snel kunnen bedrukken en leveren. De Workwear transfer is verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Prijzen zijn op aanvraag en worden berekend naar het aantal vierkante centimeters.

Stuur bij de offerte aanvraag altijd een voorbeeld van uw logo mee!

Workwear Transfers
Flextransfers en Digitale transfers

Flex-Transferdruk is het best te omschrijven als textieldruk in 2 stappen:

  • Het snijden van de transfers (uit gekleurde folie, bijv. namen en rugnummers).
  • Het aanbrengen van de transfers op het gewenste textiel.
  • Een Flextransfer is wasbaar op 40 - 60 graden, afhankelijk van het textiel waar het op gedrukt is.

Voor kleine oplages is een Flextransfer of Digitale print het goedkoopst.

Stuur ook hiervoor altijd uw logo mee bij de offerteaanvraag, zodat wij kunnen bepalen wat voor u de beste druktechniek is!

Flexfolie Transfer
Digitale Transferdruk

Digitale Transferdruk: hierbij wordt uw ontwerp rechtstreeks op folie gedrukt en daarna uitgesneden. Groot voordeel hiervan is dat het niet uitmaakt uit hoeveel kleuren uw ontwerp bestaat! Een digitaal borstlogo in schildformaat is er bij 10 stuks vanaf 4 euro ex BTW.

Deze techniek is ideaal voor bijvoorbeeld een foto op een t-shirt te laten drukken! Een Digitale transfer is wasbaar tot 60 graden, ook hier geldt: indien het textiel dit toelaat. De Flex en Digitale transfer technieken zijn uitermate geschikt voor het bedrukken van kleine aantallen en het drukken op "lastige" kleding.

Lastig in de zin van moeilijk bedrukbare plekken of op materialen die niet geschikt zijn voor een zeefdruk. En bij deze transferdrukken heeft u geen opstartkosten!

Digitaal Logo
Sublimatie op Polyester of Katoen

Bij de Sublimatie druktechniek is er altijd 1 voorwaarde: Het textiel moet Wit zijn of Licht gekleurd, zoals pasteltinten. De drukkleuren dienen altijd donkerder te zijn dan de kleur van het textiel! Sublimatie werkt het beste op 100% polyester, of een 70% poly met 30% katoen. Zo blijft uw druk het langste mooi. Sublimatie op 100% katoen is ook mogelijk, maar hier zal de druk wat sneller vervagen dan op 100% polyester. Voordeel van Sublimatie is dat er geen opstartkosten zijn en uw logo in full color voordelig gedrukt kan worden! Informeer naar de mogelijkheden!

* Een ALL OVER Print van schoudernaad tot onderkant artikel is NIET mogelijk. We kunnen maximaal A3 formaat printen.

Subli Light T Shirts
Sublimatie op Sport of Crosskleding

Vaak horen wij deze vraag: Waarom kan mijn zelf aangeleverde Cross-shirt niet gesublimeerd worden? Het verschil tussen fabriek geproduceerde, gesublimeerde kleding en kleding die achteraf wordt bedrukt dmv sublimatie is als volgt: In de fabriek wordt meestal op grote rollen witte stof de delen van de shirts direct bedrukt. Hierbij gebruikt men een grote hoeveelheid inkt die de stof diep kleurt. Daarna worden de mouwen en voor- en achterpand geknipt en gestikt. Bij sublimatie achteraf wordt het logo op speciaal papier gedrukt en dmv een warmtepers op het shirt gedrukt. De kwaliteit is gelijk, ook na vele wasbeurten blijven de kleuren goed!

Maar op uw zelf aangeleverde shirt kunnen wij enkel op de vrije witte of licht gekleurde delen drukken. Dus op geel bijv. de kleur Zwart. Ook een ALL OVER print is niet mogelijk op een blanco Cross-shirt. Mocht u hierover vragen hebben dan horen wij het graag.

Sublimatie Cross Shirt