Digitale Printtechniek

Druktechnieken

PaCo Print - Voor al uw Textieldruk op Maat!

Digitale Transferdruk

Onze Digitale Transferdruk heeft een Upgrade gehad!

Waar wij voorheen nog gebruik maakten van de zeefdruk transfers, zijn wij nu over gestapt op volledig Digitaal geproduceerde logo's. Dat is een stuk minder belastend voor het milieu!

Het ontwerp wordt nog steeds rechtstreeks op folie gedrukt, maar hoeft niet te worden uitgesneden. Groot voordeel nog steeds, is dat het niet uitmaakt uit hoeveel kleuren uw ontwerp bestaat!

Deze techniek is ideaal voor bijvoorbeeld een foto op een t-shirt te laten drukken. Een Digitale transfer is wasbaar tot 60 graden, indien het textiel dit toelaat. Tevens is deze techniek prima geschikt voor de meeste softshell producten.

Stuur altijd uw logo mee bij de offerteaanvraag, zodat wij kunnen bepalen wat voor u de beste druktechniek is!

Digitaal Logo
Budget opdruk of Kwaliteitsdruk?

Sinds de overstap naar compleet digitale druktechnieken zijn onze drukprijzen afhankelijk van de afmeting van uw logo. Wij adviseren u graag welk soort opdruk het beste bij uw wensen past en bij het artikel wat u heeft gekozen. Vraag vrijblijvend een offerte aan: [email protected]

Voor Sportkleding, Werkkleding en Standaard shirts en polo's gebruiken we verschillende technieken, maar altijd één die het meest geschikt is voor de stof van het artikel. U wilt immers niet dat uw opdruk na 5 keer wassen al is vervaagd!

Ea001 Sun Yellow Ea001 F Navy
Transferdruk, de beste Kwaliteit!

Er zijn verschillende vormen van Textieldruk, zoals Zeefdruk en Transferdruk. Voor het bedrukken van logo's, teksten en ontwerpen die bestaan uit één of een aantal kleuren hebben wij de allerbeste technieken in eigen huis! Hoogwaardige transfers zodat uw T-shirt bedrukt is met de beste kwaliteit. Een directe zeefdruk op de kleding voelt altijd wat rubberachtig aan. Een Zeefdruk-Transfer is dun en voelt zacht en elastisch aan. Er zijn 2 verschillende soorten: de standaard transfer en de Workwear transfer. De standaard transfer is wasbaar op 40 graden, de Workweartransfer op 90 graden. Uiteraard mits het textiel dit toelaat! De standaard transfer is geschikt voor Katoen, Polyester en een mix daarvan. Deze transfer is niet geschikt voor jassen, broeken en overalls. Daar gebruiken we enkel Workweartransfers voor.

Wij verwerken tot max. 250 stuks. Vraag een offerte aan.

Zeefdruk
Workwear Transfers

Workwear transfers zijn de beste optie voor Werkkleding of textiel wat vaak gewassen moet worden! De transfers zijn wasbaar op 60 of 90 graden, dus geschikt voor bijvoorbeeld werkjassen, werkbroeken, bodywarmers en Overall. Bij deze techniek houden wij uw logo's op voorraad, zodat wij uw bestelling snel kunnen bedrukken en leveren. De Workwear transfer is verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Prijzen zijn op aanvraag en worden berekend naar het aantal vierkante centimeters.

Stuur bij de offerte aanvraag altijd een voorbeeld van uw logo mee!

Workwear Transfers
Flextransfers en Digitale transfers


Flex-Transferdruk is het best te omschrijven als textieldruk in 2 stappen:

  • Het snijden van de transfers (uit gekleurde folie, bijv. namen en rugnummers).
  • Het aanbrengen/persen van de transfers op het gewenste textiel.
  • Een Flextransfer is wasbaar op 40 - 60 graden, afhankelijk van het textiel waar het op gedrukt is.

De Flex transfer is het meest geschikt voor al uw sportkleding!


Flexfolie Transfer