Drukprijzen voor diverse Technieken

De drukkosten zijn afhankelijk van het aantal artikelen en de gebruikte druktechniek.

Drukkosten diverse Druktechnieken

Er zijn verschillende vormen van Textieldruk, zoals zeefdruk en transferdruk.

De meest gebruikte vorm van textieldruk is zeefdruk. Bij zeefdruk wordt de bedrukking van uw artikel kleur voor kleur aangebracht. Dit is een bewerkelijk proces en u betaalt daarom altijd opstartkosten (Film /zeef en instelkosten) per kleur. Er moet immers een sjabloon, de "zeef", gemaakt worden. De opstartkosten zijn 30 euro per drukkleur, Ex BTW. De bijkomende kosten per logo zijn afhankelijk van het aantal logo's die er gedrukt moeten worden, de plaats vd opdruk en het aantal kleuren waaruit het logo bestaat. Zeefdruk is altijd Maatwerk, het is daarom niet mogelijk om hier een standaard prijs voor te geven. Vandaar dat u altijd bij uw offerteaanvraag het logo of logo's mee moet sturen. Aan de hand daarvan bepalen wij de kosten. Zeefdruk is alleen interessant bij grotere oplages, bijv. meer dan 30 stuks.

Heeft u een kleurverloop in uw logo? Dan is zeefdruk geen optie. Wij drukken alle meerkleuren-prints en kleur-verlopen digitaal.

Een zeefdruk is wasbaar op 40 tot 60 graden, uiteraard afhankelijk van het soort textiel! Wilt u kleine aantallen textiel laten bedrukken? Dan raden wij u aan om voor Transferdruk te kiezen.

Zeefdruk
Flextransfers en Digitale transfers

Flex-Transferdruk is het best te omschrijven als textieldruk in 2 stappen:

  • Het snijden van de transfers (uit gekleurde folie, bijv. namen en rugnummers).
  • Het aanbrengen van de transfers op het gewenste textiel.
  • Een Flextransfer is wasbaar op 40 - 60 graden, afhankelijk van het textiel waar het op gedrukt is.

Voor kleine oplages is een Flextransfer of Digitale print het goedkoopst. U moet rekenen dat een standaard T-shirt inclusief opdruk van borst EN ruglogo, afname t/m 10 stuks (!) 24,95 euro kost. Deze prijs is incl. de BTW. Rekent u bij een standaard Hoodie met borst EN ruglogo t/m 10 stuks op 34,95 euro incl. de BTW.

Stuur ook hiervoor altijd uw logo mee bij de offerteaanvraag. Wij bepalen wat de beste druktechniek en de voordeligste optie is voor uw logo.

Flexfolie Transfer
Digitale Transferdruk

Digitale Transferdruk: hierbij wordt uw ontwerp rechtstreeks op folie gedrukt en daarna uitgesneden. Groot voordeel hiervan is dat het niet uitmaakt uit hoeveel kleuren uw ontwerp bestaat!

Deze techniek is ideaal voor bijvoorbeeld een foto op een t-shirt te laten drukken! Een Digitale transfer is wasbaar tot 60 graden, ook hier geldt: indien het textiel dit toelaat. De Flex en Digitale transfer technieken zijn uitermate geschikt voor het bedrukken van kleine aantallen en het drukken op "lastige" kleding.

Lastig in de zin van moeilijk bedrukbare plekken of op materialen die niet geschikt zijn voor een zeefdruk. En bij deze transferdrukken heeft u geen opstartkosten!

Digitaal Logo
Zeefdruk- of Workwear transfers

Deze transfers zijn de beste optie voor Werkkleding of textiel wat vaak gewassen moet worden!

De transfers zijn wasbaar op 60 of 90 graden, dus geschikt voor bijvoorbeeld werkjassen, werkbroeken, bodywarmers en Overall. Bij deze techniek houden wij uw logo's op voorraad, zodat wij uw bestelling snel kunnen bedrukken en leveren. De Workwear transfer is verkrijgbaar vanaf 50 stuks.

Workwear Transfers