Dassy werkkleding

Werkkleding bedrukken Bergeijk

PaCo Print - Voor al uw werkkleding op Maat!

Bedrijfskleding bestellen en bedrukken


Op zoek naar mooie werkkleding met de beste opdruk voor uw personeel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vind de beste bedrijfskleding voor uw werkomstandigheden! Werkshirts, truien en poloshirts, maar ook jassen, werkbroeken en werkschoenen. Overalls zijn ook onderdeel van ons assortiment!

U kunt de werkkleding bestellen vanaf 40 stuks totaal. Dit mag een mix van artikelen zijn, met uitzondering van de schoenen.

Zo kunt u zelf uw pakket samenstellen. Onze bedrijfskleding is er in vele maten en kleuren en uiteraard geschikt voor zowel heren als dames.

Uiteraard zorgt het dragen van identieke en duurzame werkkleding voor een uniforme en professionele uitstraling. Maar die hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten.

Werkt uw personeel met metaal, zijn de shirts snel beschadigt en wil men niet werken in een overall of schort? Dan is een poloshirt van bijvoorbeeld B&C een prima alternatief!

Schilderskleding Dames
Veiligheid en signaleringskleding


Ook voor veiligheid en signaleringskleding kunt u bij ons terecht. Hierin hebben wij een volledig assortiment van shirts, broeken, poloshirts, jassen en overalls en veiligheidshesjes van diverse merken.

Onze High Visibility kleding kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo in uw huisstijl kleuren. Maar ook een opdruk in reflecterend materiaal is mogelijk! Zo is uw personeel in de avond en nacht extra zichtbaar en dus veiliger.

Ook Vlam vertragende werkkleding behoort tot de mogelijkheden en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Op zoek naar veiligheidshelmen? Geen probleem! Wij leveren uw helmen desgewenst met opdruk. Verkrijgbaar vanaf 20 stuks.

Sioen beschermende kleding
Werkkleding goed bedrukken


Workwear transfers zijn de beste optie voor Werkkleding of textiel wat vaak gewassen moet worden!

De transfers zijn wasbaar op 60 of 90 graden, dus geschikt voor bijvoorbeeld werkjassen, werkbroeken, bodywarmers en Overall. Bij deze techniek houden wij uw logo's op voorraad, zodat wij uw bestelling snel kunnen bedrukken en leveren.

De Workwear transfer is verkrijgbaar vanaf 50 stuks. Prijzen zijn op aanvraag en worden berekend naar het aantal vierkante centimeters.

Workwear transfers
Werkkleding op Maat - Hoe werkt het?


Hoe gaan wij te werk?

Heeft u interesse in de mogelijkheden en ons assortiment? Dan kunt u per mail contact met ons opnemen en uw vragen aan ons voorleggen.

Heeft u al bedrijfskleding en wenst u een vergelijkbare offerte? Stuur dan uw logo mee met de mail zodat wij direct kunnen zien hoe wij dit het beste kunnen verwerken.

Wilt u uw assortiment uitbreiden? Maak dan een afspraak en wij komen langs op uw locatie om de mogelijkheden door te nemen en een indruk te krijgen van uw bedrijf en uw wensen.

* Alle kleding is te bestellen vanaf 40 stuks totaal.

* Wij leveren enkel binnen de regio Bergeijk.

* Wilt u uw werkkleding vervangen maar heeft u nog workwear logo's van uw oude leverancier? Deze kunnen wij gebruiken om uw kleding te bedrukken MITS de logo's niet ouder zijn dan 2 jaar.

Dassy Alonso werkshirt
 • Dassy
 • Santino
 • Sioen
 • Bata schoenen
 • Clique
 • Snickers Workwear
 • Fristads
 • Mascot Workwear
 • Tricorp
 • Havep workwear
 • Jobman
 • Grisport