Werkshirts laten bedrukken?


Werkkleding bedrukken? Wij zijn erin gespecialiseerd. ZZPers, grote en kleine bedrijven, we hebben voor elke bedrijftak wat wils. Bedrukte shirts voor de Metaal, Bouw, Hovenier, Timmerman, Metselaar, Stucadoor enz. Werkkleding bedrukt met uw logo zorgt er niet alleen voor dat het personeel er netjes bij loopt, maar draagt bij aan een professionele uitstraling en herkenbaarheid! De bedrijfskleding moet tegen een stootje kunnen, comfortabel zitten en na vele wasbeurten er nog goed uit zien. Op zoek naar een speciaal merk werkkleding of bedrijfskleding geheel in de huisstijl van uw logo? Ook dat is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Bent u ZZPer en is er al bedrijfskleding aangekocht? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de opdruk. Stuur een mail met uw logo naar [email protected] Vermeld ook de plaats van de opdruk en om hoeveel stuks het in totaal gaat. U ontvangt binnen 24 uur een reactie!

Helaas geen producten gevonden

Werkkleding bedrukken met Workwear transfers

Alle werkkleding bedrukken wij met speciale transfers. Zodat u er zeker van kunt zijn dat de logo's lange tijd mooi blijven. Niet alle bedrukte werkkleding is geschikt voor wassen op hoge temperatuur. Kijk daarom altijd op het waslabel in het artikel! Onze logo's kunnen op max 90 graden gewassen worden. Dus ook geschikt voor overalls! De workwear transfers hebben een speciale lijmlaag en kunnen moeiteloos op werkjassen gedrukt worden. Voor Softshell jassen is er een speciaal product. De verf waarmee de jas is gekleurd mag niet door de kleuren van het logo trekken. Dit noemen we migratie of wel Doorbloeden. Zo hebben wij voor elk probleem de juiste oplossing. Heeft u vragen over het bedrukken van werkkleding? Neem contact op met ons!