Veiligheidshesjes Bedrukken


Veiligheidshesjes: belangrijk om op te vallen in het verkeer en tijdens werkzaamheden. Wij bedrukken uw veiligheidshesje snel en goedkoop! We leveren Veiligheidshesjes voor de bouw-, installatie- en de transportsector maar ook vakkenvullers magazijnmedewerkers en winkelpersoneel.

De hesjes zijn beschikbaar in 12 kleuren, waaronder Fluo Geel en Fluo Oranje. De veiligheidshesje bedrukken wij met uw bedrijfslogo of tekst, door middel van zeefdruktransfers. De meest duurzame druktechniek!
Op de veiligheidshesje zijn Reflecterende strepen aangebracht. Het is ook mogelijk om in hetzelfde Reflecterende materiaal uw logo te drukken. Zo valt ook uw bedrijfsnaam op in het donker!

Helaas geen producten gevonden

Veiligheidshesjes voor Kinderen

Veiligheidshesjes voor kinderen kopen? Naast veiligheidsvesten voor volwassenen bieden wij ook reflecterende veiligheidshesjes voor kinderen. De hesjes zijn verkrijgbaar in 9 kleuren en in 3 verschillende maten en zijn prima geschikt voor school. Ook voor uitstapjes van de kinderopvang, fietstochtjes of gewoon voor privé, als u wilt dat uw kinderen veilig en goed zichtbaar over straat gaan. De hesjes zijn van degelijke kwaliteit dus niet te dun en op 40 graden wasbaar. De kinder veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar vanaf 10 stuks. Natuurlijk zijn de reflecterende kids veiligheidshesjes ook geschikt voor het bedrukken van een logo of tekst!