Veiligheidshesje met Afstandswaarschuwing vanwege Corona


Wij leveren veiligheidshesje met afstandswaarschuwing! Wilt u uw personeel in deze moeilijke tijd veiliger laten werken? Voorzie hen dan van een veiligheidshesje met het verzoek om anderhalve meter (1,5 M) afstand te houden.

Veiligheidshesjes voor de bouw-, installatie- en de transportsector maar ook vakkenvullers magazijnmedewerkers en winkelpersoneel!

De hesjes zijn beschikbaar in 11 kleuren, waaronder Fluo Geel en Fluo Oranje. Het borstlogo is standaard, een hand met de tekst 1,5 M AUB. Het ruglogo is er in een standaard versie HOUD AUB 1,5 METER AFSTAND en in een minder dwingende versie: Wij Helpen U Graag! 1,5 Meter.

Vanaf 25 stuks inclusief Borst EN Ruglogo in Zwart: 6,95 euro p/st. Bij 100 stuks 5,50 euro incl. opdruk borst EN ruglogo. Prijzen zijn ex BTW.

Wilt u de veiligheidshesjes liever met een andere opdruk dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Ook leverbaar: Veiligheidshesje in kindermaten!

Helaas geen producten gevonden

Veiligheidshesjes voor Kinderen

Veiligheidshesjes voor kinderen kopen? Naast veiligheidsvesten voor volwassenen bieden wij ook reflecterende veiligheidshesjes voor kinderen. De hesjes zijn verkrijgbaar in Fluo Yellow en in 3 verschillende maten en zijn prima geschikt voor school. Ook voor uitstapjes van de kinderopvang, fietstochtjes of gewoon voor privé, als u wilt dat uw kinderen veilig en goed zichtbaar over straat gaan. De hesjes zijn van degelijke kwaliteit dus niet te dun en op 40 graden wasbaar. De kinder veiligheidshesjes zijn verkrijgbaar vanaf 10 stuks. Natuurlijk zijn de reflecterende kids veiligheidshesjes ook geschikt voor het bedrukken van een logo of tekst!