Sporttassen Bedrukken met Naam of Clublogo en Nummer


Met een bedrukte sporttas kom je goed voor de dag! Laat je voetbaltas met naam stralen in de kleedkamer terwijl jij je in het zweet werkt. Ons assortiment Sporttassen bestaat oa. uit de merken Hummel en Masita. Een sporttas met de naam of het logo van jouw club draagt bij aan een professionele uitstraling en aan het saamhorigheidsgevoel!

Sporttassen leveren en bedrukken wij al vanaf 10 stuks. Een kleiner aantal is op aanvraag mogelijk. De bedrukte sporttassen zijn er in verschillende formaten, maar doorgaans in een Junior en een Senior versie. Voor de kleintjes onder ons is een bedrukte rugzak soms een betere optie.

Natuurlijk kunt u ook voor uw bedrijf sporttassen laten bedrukken. Motiveer uw werknemers en sponsor een bedrukte sporttas! De teamtassen bedrukken wij met logo of tekst. Ook nummers en initialen kunnen wij op de sporttassen drukken. Maak uw wensen aan ons duidelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor bedrukte sporttassen!

Helaas geen producten gevonden

Masita Sporttassen Bedrukken

De Masita Striker sporttas met een schoenenvak heeft een royaal formaat en is leverbaar in de kleuren rood-zwart, zwart-antraciet, marine-antraciet, royal blauw-zwart, geel-zwart, groen-zwart en oranje-zwart.

Zowel het junior als het senior model hebben dubbele en ultra sterke ritsen. Masita voetbaltassen met een sterke canvas kwaliteit en één zijvak op de kopse zijde. De afmeting van de Masita Sporttas met Schoenenvak Striker Senior is 50 x 35 x 47 centimeter. Ook uitstekend te bedrukken met sponsorlogo, naam en/of initialen!

Masita Sporttas Striker met Zijvak! Met een royaal formaat (54 x 27 x 27 centimeter) in een aantal aantrekkelijke kleurencombinaties zoals geel-zwart, groen-zwart, royal blauw-zwart, rood-zwart en oranje-zwart. De vakken van deze Masita Sporttas Striker zijn uitgevoerd met ultra-sterke 10 millimeter ritssluitingen.

Deze Masita Sporttas Striker heeft één zijvak. Ook het polyester-materiaal waarvan deze Masita Striker Sporttas is gemaakt is van een stevig type, zodat deze Masita tas een lange tijd zijn vorm behoudt. Materiaal 100% Polyester-600 D. Ook deze Masita sporttas is uitstekend te bedrukken

Hummel Sporttassen Bedrukken

Je spullen op een makkelijke manier meenemen naar je wedstrijd? Hiervoor heb je natuurlijk een bedrukte sporttas nodig met verschillende vakken zodat je alles goed kan ordenen. De Hummel Pro Bag Supreme is hier ideaal voor, omdat deze tas een formaat heeft waar alles in kan!

De Hummel Pro Backpack Supreme is een kwaliteits rugtas waar je nog lang plezier van hebt! Mooie rugtas bedrukt met naam of nummer! Zo raak je je tas nooit kwijt in de kleedkamer. Ook het model Hummel Luton en Hummel Milton zijn uitstekende sporttassen om te bedrukken!

Hummel Sporttassen zijn van uitstekende kwaliteit! Al 13 jaar bedrukken wij dit merk en hebben zelden klachten. Bedrukte Hummel Sporttassen: voordelig en sterk! Ze zijn geschikt voor alle soorten sport; Voetbal, Handbal, Volleybal, Korfbal, noem maar op!

Wilt u uw logo goed uit laten komen op de bedrukte sporttas? Houd dan zeker rekening met het formaat van de tas, zodat het drukvlak groot genoeg is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een sporttas met bedrukking!