Tassen Bedrukken


Geen klant de winkel uit zonder bedrukte tas! Wij leveren bedrukte tassen voor elke gelegenheid. Bedrukte Promotassen - Bedrukte Shopper tassen - Bedrukte Strandtassen - Bedrukte Sporttassen - Bedrukte Vilten Tassen - Bedrukte Flessentas of Wijntas. Wij bedrukken alle tassen ook in kleine aantallen!

Een goede tas is er een die je nog lang bij je draagt. Zorg er daarom voor dat je alleen bedrukte tassen weggeeft waar jouw merk of design prachtig op staat. Als relatiegeschenk of gewoon bij de boodschappen! Onze draagtassen en rugtassen/Gymsac zijn van 100% katoen, Fairtrade of Organisch. Het zijn de perfecte Promo items!

Helaas geen producten gevonden

Vilten Tas Bedrukken

Wanneer je tassen wil laten bedrukken hebben wij een aantal gegevens nodig. Met welke kleur wil je de tassen laten bedrukken? Is het ontwerp van voldoende kwaliteit om tassen te laten drukken? Hoe groot wil je de bedrukking op de tas? Aan welke zijde moet de bedrukking op de tas? Je kunt alle tassen laten bedrukken met logo, tekst of eigen ontwerp.

Vilten Tas Bedrukken; Vilt is een populair materiaal geworden voor een bedrukte tas. Het heeft een zachte, luxe uitstraling en is bij uitstek geschikt voor hotels, spa en resorts. Ontvang uw gasten met een mooie bedrukte vilten tas!

Flessentas of Wijntas bedrukken; een eenvoudig en goedkoop, een fles wijn in katoenen draagtas met opdruk! Geef je fles wijn cadeau in deze mooie wijntas van canvas. Geheel te personaliseren met een leuke tekst, naam of bedrijfslogo. Dat is sfeervol tafelen! De Flessentas is verkrijgbaar in de kleur zwart en een naturel tint. De bedrukte wijntas kan hergebruikt worden. Bijvoorbeeld als tafelaccessoire of gewoon om een lekkere fles wijn in te bewaren. Ideaal als relatiegeschenk!