Een eigen T shirtlijn beginnen

Regelmatig ontvangen wij mails van enthousiaste jongelui die een eigen T-shirtlijn willen beginnen. Uiteraard is dit een geweldig idee! Maar als je de verkoop van bedrukte T-shirts serieus wilt aanpakken dan komt er een hoop bij kijken. Het gaat er niet alleen om dat je het juiste model shirt en stof kiest, maar ook dat je goed begrijpt welke druktechnieken en mogelijkheden er zijn.

Een eigen T-shirtlijn is niet te vergelijken met een eigen logo of ontwerp op een standaard T-shirt laten drukken. Je wilt natuurlijk je eigen merk neer zetten zodat iedereen jouw shirts meteen herkent! Hier komt een goed stukje marktonderzoek aan te pas. Uiteraard is ook de Social Media campagne heel belangrijk! Voor de te drukken Designs op het T-shirt mag je verschillende ontwerpen aanleveren. Voor de maatlabels en merklabels dien je ook een goed ontwerp te maken. Het wordt tenslotte jouw eigen T shirt Brand!

Wij werken NIET met een standaard kledingpakket voor de bedrukte T-shirts, want die hebben vaak een beperkt maat- en kleurassortiment. We willen de klant zoveel mogelijk de ruimte geven. Het bedrukte T shirt moet een uniek eindproduct worden! Dus heb je een goed uitgewerkt plan voor je eigen T-shirtlijn en weet je precies wat je wil? Dan kunnen wij vast iets voor je betekenen. Wij kunnen je uitgebreid informeren over het bedrukken van T-shirts en de druktechnieken!

Wil je jouw T shirt Design tegen de zijnaad aan gedrukt hebben of er overheen? Wil je het schuin of onderop het T-shirt gedrukt hebben? Het maakt niet uit, niets is te gek, met transferdruk kun je alle kanten op!

Labelen en bedrukken van je eigen T-shirtlijn

Bij jouw eigen T-shirtlijn ben je niet verplicht om de shirts bij ons af te nemen. Natuurlijk mag je ook je eigen T-shirts aanleveren!

Waar kunnen wij NIET in voorzien:

  • Stoffen Labels omlabelen. We zijn een drukkerij, geen naaiatelier.
  • T-shirts per stuk verpakken in Polybag. Dit is iets wat je makkelijk zelf kunt.
  • Opstrijktransfers. Het bedrukken van de T-shirts dient met zorg en aandacht te gebeuren en met transfers van hoge kwaliteit. Wil je het zelf doen? Bestel dan bij de Hema Transferpapier.
  • All Over Prints, helaas, we kunnen niet groter dan A3 formaat drukken!

Wij specialiseerden ons de afgelopen jaren in het bedrukken van verschillende soorten ontwerpen op T shirts en truien in kleine aantallen. Het is dus ook heel goed mogelijk om kleine series te laten bedrukken met verschillende designs. Je hoeft niet groot te beginnen, houd het exclusief! Wij zijn geen drukkerij van de massa's T-shirts in grote oplages.
Maatwerk is onze passie!

Dat kunnen Vintage ontwerpen zijn, teksten, volvlakken (Vectoren), Rasterontwerpen, foto's in Zwart/Wit, Glitterdesigns enzovoort, teveel om op te noemen! Nek en maatlabels drukken wij in 1 kleur met transferdruk. Deze kunnen op elke gewenste plaats op het T shirt gedrukt worden. Zo heb je nooit meer last van een kriebelend label in je nek!
Kom je er niet uit met je ontwerpen of heb je andere vragen? Neem contact op met ons!

Just Ts Dames T Shirt
Vintage Shirt Design
Nah 1 3
Glitterprint T Shirt
Jt001 Heather Sapphire Print 4
Eerlijke prijzen
Duurzaam drukwerk
Gratis verzending vanaf € 49,95